Over Ons
We zijn een vriendengroep van 13 man waarvan het overgrote merendeel in Reusel geboren en getogen is. Aangevuld met één Bladella supporter en zelfs iemand met Limburgse roots, maakt ons al jaren een hechte vriendengroep.

Omdat we al enkele jaren niet meer op Koningsdag naar Eindhoven gingen en ook van anderen klachten hoorden over de grote steden met overvolle bussen, de auto die je niet kunt parkeren, je jas die je niet kunt ophangen, kroegen waar zelfs de mannen in de rij voor de wc moeten staan, waar 3,5 euro betaald moet worden voor een pilsje met 4 vingers schuim en zóveel mensen rondlopen dat bewegen lastig werd, vroegen we ons af waarom er niks in de dorpen geregeld werd. Dat gaat nu dan eindelijk gebeuren!

Wat tijdens een zelfverzonnen Kroegentocht door de straten van Bladel en Reusel op Koningsdag 2018 begon als een leuk gespreksonderwerp, zorgde in 2019 voor de eerste keer tot een heuse feesttent op het Kerkplein in Reusel! Ondertussen durven we te spreken van een mooie nieuwe traditie!