Programma 2022


Hard2Get

Motion

DJ Martin Vie

De eerste coverband ooit in The Voice of Holland. Waylon en Ali B weten dat Hard2Get een feestje maakt. Met passie en toewijding komen de mannen van Hard2Get naar Köningsdag om daar de tent op de kop te zetten. Voor ieder wat wils. De beste tracks van het moment in één medley. Geen tijd om naar adem te happen. De allerlaatste hits van Ronnie Flex en Kraantje Pappie achter elkaar. Daarna meezingen met alle classics van vroeger. Het Hollandse lied of Hardstyle meestampers. Alles brengt Hard2Get met vuur en passie. Verwacht een avond vol herkenning en kijk niet raar op als je de volgende dag schor bent.

Het enthousiasme van de leden heeft er voor gezorgd dat Motion Coverband zich heeft ontwikkeld tot een volwassen band, met de speelsheid en het uithoudingsvermogen van een student. Een avond op het podium bij Motion is hetzelfde als een middag in de sportschool. Voor het zweet dat je verliest, krijg je wel een voldaan gevoel terug! Het repertoire verschilt van disco medley’s, waar je oma nog op mee kan dansen, tot nummers van nu, waarbij ze een stapje terug doet voor het jongere publiek. Motion kent als coverband de klassiekers met hier en daar een kleine verrassing. Verzoekjes zijn overigens altijd welkom!

Martin Vie is de DJ uit eigen streek die alle feestjes waar die draait op zijn kop zet. Van Hollandse meezingers tot Happy Hardcore niets is te gek voor deze topper. Martin Vie zal de muziek tussen de bands door verzorgen en afsluiten met een kneiter van een set in het kader van Back 2 Bea. De grootste hits uit het tijdperk van prinses Beatrix komen tijdens dit uurtje voorbij, van de jaren '80, '90 en  '00.