Köningsdag Reusel

27 april 2019

Programma 2019

Wat is een feest zonder goede muziek? We hebben daarom niet een, maar twee coverbandjes geregeld zodat je de hele dag verzekerd bent van de beste muziek! Tussendoor wordt de sfeer vastgehouden door DJ Martin VIE, die vanaf 12 uur zorgt voor de muzikale omlijsting van het festival! Misschien toveren we ook nog wel een derde verrassing uit onze hoge hoed!


Uiteraard vergeten we onze ex-Koningin Beatrix niet. Speciaal voor haar hebben we dan ook een "Back to Bea" uurtje. Hierin worden alle goude ouwe uit haar glorietijd, de jaren 90, gedraaid.


MOTION

Deze allround coverband is een jong en prettig gestoord gezelschap. De passie om feesten op gang te brengen begon enkele jaren geleden in een kleine repetitie ruimte. Deze werd al snel te klein. De leden van Motion moesten en zouden ten tonelen verschijnen om feesten tot een succes te maken. De bandleden houden het liefst pas op met spelen nadat het publiek luidkeels heeft meegezonden, danste tot ze erbij neervielen en verzoekjes waargemaakt werden.

"Wilt u alstublieft ophouden met normaal doen? Daar is het nu niet het moment voor. En niet zo dringen bij de bar, er proberen mensen dronken te worden. Dankuwel"


Blend

'BLEND' is een 9 mans formatie met een schat aan muzikale ervaring. Een band met een swingende blazers sectie die zorgt voor een groovy pop-funk-soul sound. Het repertoire: hedendaagse hits en all time classics, waar nodig voorzien van een nieuw arrangement, levert een dansbare mix op voor jong en oud.

 

DJ Martin Vie

DJ Martin VIE! Vanaf 12 uur zorgt deze disc jockey voor fijne plaatjes waardoor niet meezingen of dansen bijna onmogelijk wordt!