Programma 2023


Nitro!

First Class Flamingo's!

DJ Martin Vie!

[NITRO] (nitromethaan): wordt als brandstof toegepast in de dragrace en motorsprint. Met nitromethaan zijn extreem hoge vermogens te behalen.
Oftewel zoals wij hier in Brabant zeggen: NITRO betekent GAS EROP! En dat gaan ze dan ook doen op Köningsdag! 💪
Al vele jaren maakt Nitro met herkenbare en verrassende Pop/rock-covers, mash-ups, medleys en een knallende live show van ieder optreden een feest!

First Class Flamingos heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle 6 bandleden zijn muzikant van beroep, afgestudeerd aan de Rockacademie. Met ieder een breed cv aan podiumervaring weten ze precies hoe zij het dak van jouw feest eraf spelen. Deze geboren entertainers staan met twee benen op het podium. 

Iedereen houdt van goede muziek, maar smaken verschillen. First Class Flamingos speelt hier met liefde op in. Van funky hits tot zomerse dance tracks, van zeroes heroes tot Nederlandstalig, van Bruno Mars tot Beyoncé, you name it! De band speelt tientallen songs in medley-vorm, zo is er voor ieder wat wils.

Martin Vie is de DJ uit eigen streek die alle feestjes waar die draait op zijn kop zet. Van Hollandse meezingers tot Happy Hardcore niets is te gek voor deze topper. Martin Vie zal de muziek tussen de bands door verzorgen en afsluiten met een kneiter van een set in het kader van Back 2 Bea. De grootste hits uit het tijdperk van prinses Beatrix komen tijdens dit uurtje voorbij, van de jaren '80, '90 en  '00.
  • Facebookberichten_Sponsoren1_1
  • Facebookberichten_Sponsoren2_1
  • Facebookberichten_Sponsoren3_1
  • Facebookberichten_Sponsoren4_1